• Μέλι & Κανέλα: Ένας εκρηκτικός συνδυασμός!
  • Βάλτε το "φυτό της αθανασίας" στη ζωή σας
  • Λεμονόνερο: Θωρακίστε τον οργανισμό σας με το ισχυρότερο «φυσικό» όπλο
  • Μανιτάρια : Οι μυστικοί «μαγικοί» λιποδιαλύτες
  • Αλάτι Ιμαλαΐων : Ένας πανίσχυρος θησαυρός στο πιάτο μας!
  • Μυρωδιές που .. θεραπεύουν!
  • Η νέα μανία του CrossFit ήρθε και ...σαρώνει!
  • Κανέλα .. Το μπαχαρικό της ομορφιάς
  • Μισοάδειο Vs Μισοάδειο… Εσείς διαλέγετε!
  • Επικίνδυνες τροφές για τους μικρούς μας φίλους
  • Ρόδι : 12+1 λόγοι για να το λατρέψετε!
  • 10 εύκολα tips για να απαλλαγείτε από τον εθισμό στη ζάχαρη
  • Λεβάντα: Αρωματική και ιαματική
  • Προσοχή στις «ένοχες» σαλάτες!
  • Μπαχαρικά-προστάτες της υγείας μας
  • Βότκα : Μην τη πιείτε.. χρησιμοποιήστε τη!
  • Μαγιονέζα: Το πιο ... νόστιμο καλλυντικό σας!
  • Τα δώρα της φύσης : 11 βότανα για αδυνάτισμα!
  • 6 τροφές που θα σε κάνουν να μοιάζεις Θεά!
  • Μέλι το θαυματουργό!
  • Λάδι ελιάς: Ευλογημένο και.. αρωματικό!
  • 11 Μύθοι για τη σοκολάτα καταρρέουν!

Light καλοκαιρινή μακαρονάδα

Υλικά για 2 άτομα
• ½ πακέτο σπαγγέτι Νο 10
• 2 ντομάτες ώριμες, τριμμένες στον τρίφτη
• αλάτι, πιπέρι
• λίγη ρίγανη ξερή ή λίγο ξερό βασιλικό


• 3-4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
• παρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα ή άλλο τυρί της επιλογής σας

 

Εκτέλεση
1. Βάζετε 2 ½ λίτρα νερό σε μια κατσαρόλα και τη βάζετε στη φωτιά. Όταν πάρει βράση το νερό, προσθέτετε 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ρίχνετε το σπαγγέτι, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα για να μη σας κολλήσει (Τ
ip: προσθέστε 1 κ.σ. ελαιόλαδο στο βράσιμο)
2. Βράζετε το σπαγγέτι
aldente σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του, και το στραγγίζετε. Το ρίχνετε πάλι στην κατσαρόλα, περιχύνετε με το μισό ελαιόλαδο και ανακατεύετε.
3. Τρίβετε τις ντομάτες στον τρίφτη, προσθέτετε αλατοπίπερο, τη ρίγανη ή τον βασιλικό, το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ανακατεύετε.
4. Σερβίρετε το σπαγγέτι σε πιάτα, περιχύνετε με τη φρέσκια ντομάτα, πασπαλίζετε με την παρμεζάνα και σερβίρετε αμέσως.

 

Joomla! meta tags